Lince HB5/9007 HX kit

€ 35,00 (€ 28,93 excl.)

Complete set voor 2 koplampen incl. 2 ballasten (Canbus geschikt), 2 xenon lampen en kabelset. Slimline ballast is mogelijk.

U dient de + en de - van de lampstekker te vinden en hierop de bekabeling aansluiten. Lamp wordt geleverd met 4 losse kabels. Stekker heeft 3 aansluitingen. De massa kunnen aan elkaar.

Redelijk plug and Play systeem:
Inclusief 1 jaar garantie
Nieuwste techniek in gasontladinglampen
APK toegestaan
Lager stroomverbruik
Lagere lamp temperatuur dan halogeen
ca. 3000 Lumen lichtopbrengst
(standaard halogeen ca. 800 tot 1000 Lumen)
Waterdichte stekkerverbindingen
Dubbel afgeschermde bekabeling`
Veiliger op de weg vanwege beter zichtMontage van de Lince Xenon conversie kit levert geen enkel probleem op voor de bestaande koplampunit. Door het lage stroomverbruik van het systeem ligt de temperatuur aanzienlijk lager. De lamp heeft slechts een warmte ontwikkeling van 35 Watt. Maar door de gasontladings lampen een 3 maal hogere lichtopbrengst en een 5 tot 8x langere levensduur dan halogeen. (bij normaal gebruik ca. 200.000km)
De xenon verlichting is over te plaatsen naar je volgende auto.
Er ontstaat een perfect helder lichtbeeld.
Geen hinderlijke schitteringen in het beeld.
Xenonverlichting geeft 3 maal meer licht.
Luxere uitstraling voor uw auto.
Hogere inruilwaarde
Xenon verlichting heeft een lager stroom verbruik dan halogeen.
Langere levensduur dan halogeen
Levert geen problemen aan bestaande koplamp op geen aanpassing aan fitting nodigOnze set's zijn natuurlijk niet te vergelijken met de zogenaamde xenon look halogeen lampjes, deze geven alleen een andere kleur en meestal zelfs nog minder licht dan uw huidige halogeen lamp, waarbij de illegale 100watt Rally lampjes zelfs uw koplamp en stekker laten smelten vanwege de te hoge temperatuur ontwikkeling en het meestal met 1 maand al begeven is.


LET OP: Voertuigen na 31 december 2006
Voor personenauto's en bedrijfsauto's die in gebruik zijn genomen na 31 december 2006 en die zijn voorzien van dimlichten met gasontladingslicht-bronnen geldt dat deze dimlichten :


Voorzien moeten zijn van een koplampreinigings installatie waarmee het gehele of een deel van het lichtdoorlatende gedeelte van de koplamp wordt gereinigd
Ingeschakeld moeten blijven wanneer het groot-licht brandt
Voorzien moeten zijn van een niveauregeling die de verticale helling van de lichtbundel automatisch aanpast aan de belading van het voertuig. Dit is niet van toepassing op voertuigen waarbij de verticale afstelling van de lichtbundel op andere wijze wordt aangepast aan de beladingstoestand van het voertuig. Voor auto's die in gebruik zijn genomen voor 1 januari 2007 en die voorzien zijn van xenon-verlichting gelden deze eisen dus niet.


De Nederlandse wetgeving bepaalt dat koplampen van auto's uitsluitend wit of wit/geel licht mogen uitstralen. De lichttemperatuur 10.000K of hoger kan hierdoor bij controle
als overtreding worden aangemerkt. Een lichte gloed (andere kleur) in de lamp mag, mits het te schijnen object maar wit/geel
is en geen andere kleur.
Dit artikel is niet voorzien van een E-keurmerk en mag niet als exterieurverlichting worden toegepast op de openbare weg. Het product mag enkel op privéterrein of gesloten circuit gebruikt worden.

Wij zijn niet aansprakelijk, mocht er bij u een overtreding worden geconstateerd.

Prijs p/s: € 35,00 (€ 28,93 excl.)
Bestelnummer: LI-HB5HX
Actuele voorraad: 3
Aantal:
Kleur:
Ballast:


Copyright © 2017 Lince Electronics